Ting som gjør livet litt enklere på tur

En av de største utfordringene med å reise på tur med bobilen eller campingvognen er å hele tiden tenke på plass og vekt. Det er ikke alltid lett å prioritere hva som er viktig å ta med og hva du heller kan legge igjen hjemme. Det er også mange ganger vanskelig å vite hva man trenger til turen, før man allerede har kjørt avgårde. På denne siden har vi prøvd å samle sammen produkter som du kanskje ikke har tenkt på selv, eller som vi mener at kan gjøre turen din litt lettere, bedre eller kanskje til og litt morsommere! Kanskje en flammelampe med bluetooth høyttaler kan sette stemningen på sene sommerkvelder? Eller hva med en dekorativ mygglanterne som holder irriterende insekter på trygg avstand når kvelden inntar? Du kan også finne en praktisk vaskemaskin med sentrifuge som gjør det litt enklere å pakke klær til turen!

Nedenfor du se vår oversikt over multifunksjonelle, nyttige og plassbesparende produkter som kan gjøre det litt enklere å reise på både lengre og kortere campingturer!

-85%
kr 59 kr 9
-50%
NYHET
kr 119 kr 59
-75%
Mange farger

LAGERSALG

Tub vaskefat

kr 199 kr 49
-67%

Her på Ferdemann.no skal du kunne finne alt du trenger av nyttige produkter til bobil, campingvogn og friluftsliv på en og samme side. Du kan finne alt av telt og markiser, campingmøbler, utstyr til kjøkken og bad, el, varme lys og lyd og masse mer i nettbutikken! Vi gjør det vi kan for å kutte mellomledd sånn at du som kunde skal få de beste produktene til de beste prisene. Vi ønsker å gjøre turen din enklere og bedre. La oss hjelpe deg med å gi deg den beste turopplevelsen, uavhengig av om du ønsker å kun slappe av, begi deg ut på lange fotturer eller høre på musikk mens du nyter et glass vin på din faste campingplass. Vi har det du trenger, og det du ikke visste at du trengte til turen. Velkommen til en hyggelig handel på Ferdemann.no!