Hvem er vi?

Det hele begynte med en ide om å samle alt en kan trenge av praktisk utstyr og diverse til campingturen på et og samme sted. Vi vet hvor kjipt det kan være når man først er ute på tur, og man plutselig finner ut at man mangler noe man gjerne skulle hatt med seg som hadde gjort campinglivet hakket enklere. Og er man først på tur er det ikke rent sjeldent at man befinner seg langt unna utsalgssteder for campingutstyr. Her på Ferdemann.no har du muligheten til å forberede deg til turen og skaffe deg alt du trenger, slik at du slipper å bekymre deg når du først er på tur!

Det har ikke alltid vært like enkelt å finne nyttig utstyr som ser bra ut og som ikke tar så mye plass i bobilen, campingvognen eller teltet. Vi i Ferdemann.no har allerede gjort den jobben for deg, slik at du enkelt kan lete gjennom vårt sortiment av produkter som kan hjelpe deg med å skape ditt eget personlige hjem selv når du er på tur! Her skal du kunne finne alt du trenger til turen, og litt til uten at det skal koste deg skjorta. Og det beste med det hele er at du kan bestille hvor enn du skulle befinne deg, om det så måtte være i sofakroken eller på tur!

Hvor kan du nå oss?

Vi har per idag ikke noen fysisk butikk. Vårt lager finner du på Marnarveien 123 i Mandal, og der er du hjertelig velkommen til å hente dine varer eller komme innom og spør oss om råd. Vi anbefaler at du ringer og avtaler tid, og vi ser fram til å treffe deg! Du kan kontakte oss på post@ferdemann.no, eller ringe 904 76 074.

Ferdemann.no AS

Org: 918 945 792

Hva ønsker vi?

Det er ikke alltid like enkelt å finne nyttige, plassbesparende og stilrene produkter til campingvognen, bobilen eller teltturen. Her på Ferdemann.no ønsker vi å inspirere bobilfolk og campingfolk over hele landet med vårt komplette utvalg av produkter til ferden, uansett årstid og fremkomstmiddel. Vi har et stort fokus at produktene skal være stilige, nyttige og praktiske. Under ordtaket «Alt til turen» ønsker vi at du skal kunne finne ikke bare det du trenger, men også praktiske produkter du ikke visste at du trengte til reisen din. Ferdemann.no er nettbutikken der du kan kjøpe alt du trenger til turen på ett og samme sted.

God tur!

Bobil på landevei i naturen med blå himmel og sol i bakgrunnen